viernes, 2 de noviembre de 2012

Información en rumano sobre la "Global E-Party en TISP"

Se va acercando el día 12 de noviembre y queremos seguir haciendo lo posible por llegar a un gran número de personas y pedirles que se animen a participar en este evento. Por esta razón, hoy colgamos información en rumano sobre la "Global E-Party en TISP". Si esta es tu lengua materna o simplemente trabajas con ella, estaremos encantados de contar contigo en esta actividad. ¡Nos vemos por la Red!



E-PARTY GLOBALĂ
DESPRE INTERPRETARE ŞI TRADUCERE PENTRU SERVICIILE PUBLICE (ITSP)
UNIVERSITATEA DIN ALCALÁ, Madrid, Spania
 XII Săptămână a ştiinţei

Hai cu noi pe data de 12, 13 şi 14 noiembrie şi fă-ţi vocea ascultată! Hai să povestim despre Interpretarea şi Traducerea pentru Serviciile Publice. Pentru asta punem la dispoziţie trei “canale” de comunicare:
      - Blogger:                    http://globaleparty.blogspot.com.es/
      - Twitter:                      @GlobalPartyTISP &
      - For activ:                  http://globaleparty.foroactivo.com/
 
Scopul nostru principal este atât să obţinem o prezenţă mai mare a acestui domeniu în presă precum şi să ne adunăm forţele pentru a reclama importanţa care i se cuvine şi bineînţeles profesionalizarea acestei specializări în societăţile moderne.

În aceste trei zile intenţionăm să schimbăm cunoşinţe, să împărtăşim experienţe şi să discutăm despre resurse, fie într-un mod virtual fie în persoană. În sfârşit vrem să învăţăm mai multe despre Interpretarea şi Traducerea pentru Serviciile Publice, un domeniu nu prea cunoscut nici măcar în zilele noastre.

Loc: Facultad de Filosofía y Letras (Facultatea de Filosofie şi Litere). Universitatea din Alcala (UAH). 
Vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la următoarea adresă pentru a vă confirma locul: istp.uah@gmail.com
Mai multe informaţii: http://globaleparty.blogspot.com.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario